Rioolservice Zwanko voor het ontstoppen van rioleringen in VLAARDINGEN en omstreken.

Riolering verstopt?

Rioolservice van Loodgieters-& Installatiebedrijf Zwanko B.V. is uw specialist voor het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van riolering, afvoer, leidingen. Problemen met een verstopte afvoer of toilet? Heeft u last van stank- of wateroverlast? Onze monteurs lossen het op. Riool verstopt? Geen stress. Bel Zwanko 010-4345344!

Loodgieters- & Installatiebedrijf Zwanko B.V. bied u het totaalpakket van Riooltechnieken. Van ontstoppen tot camera-inspecties, en van rioolreparaties tot complete vervanging van uw rioleringsstelsel in Vlaardingen en omstreken. Loodgieters- Installatiebedrijf Zwanko B.V. lost uw probleem graag op.

Riool ontstoppen

Riolering verstopte van badkamer, wasmachine, keuken of toilet?of een dichtgeslibde verzamelleiding komt altijd ongelegen en is vaak al een tijdje aanwezig. Een beginnende verstopping kan worden opgemerkt wanneer de douchebak langzamer leegloopt of indien de wasbak een borrelend geluid maakt als er water doorheen stroomt. De oorzaak van een verstopping kan variëren van wortels die in het riool groeien tot zeep- of vet resten die zijn achtergebleven in de buizen. Ook worden er wel eens materialen door het riool gespoeld die daar helemaal niet thuishoren, zoals vochtige doekjes.

Vaak kunt u met ontstoppingsmiddelen of een veer de verstopping zelf oplossen. Als de verstopping hardnekkig is, kunt u ons inschakelen om met professionele apparatuur de verstopping te verhelpen. Door water onder hoge druk de afvoer- of rioleringsbuizen in te spuiten, hebben wij het probleem meestal binnen een uur opgelost.Omdat wij ook in het bezit van een hoge-druk compressor waarmee we uw verstopping kunnen verhelpen.

Riool stank opsporen

Rookmachine

Een niet goed functionerende riolering kan zorgen voor stankoverlast. Meestal is de oorzaak van stankproblemen een niet goed aangesloten riolering of een open aansluiting. Putjes die droog staan, of een oude leiding die niet meer in gebruik is, kunnen zorgen voor onaangename geurtjes in het huis.

Omdat stank niet met het blote oog te zien is, is het moeilijk om de herkomst van het probleem te traceren.

Een nevelinspectie biedt hierbij uitkomst, door middel van een rookmachine wordt het rioolstelsel gevuld met rook. In principe is het rioolstelsel een gesloten systeem dat rechtstreeks op het gemeenteriool is aangesloten, alleen de ontluchting is een open verbinding. Op deze manier zijn stankproblemen op te sporen door simpelweg te kijken waar er rook tevoorschijn komt. Op de plekken waar de rook tevoorschijn komt kunnen dus ook onaangename geurtjes het rioolstelsel verlaten.

Aanleg, onderhoud en reparatie

Naast dat de wij gespecialiseerd zijn in het aanleggen van nieuwe riolering bij nieuwbouw of verbouw van uw woning, kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en reparatie van uw huidige rioleringssysteem.Ook het vervangen van gietijzeren leidingen of gresbuizen worden door Zwanko vakkundig aangelegd. Deskundig periodiek onderhoud aan uw rioleringsstelsel voorkomt verstoppingen, stankoverlast, lekkages en hoge reparatiekosten. Jaarlijkse inspectie van de riolering zorgt ervoor dat eventuele rioolproblemen vroegtijdig gesignaleerd en verholpen kunnen worden door ontstopping en reiniging van het rioleringsstelsel. 

Camera-inspectie riolering

camera inspectie

Met behulp van een camera wordt, zonder hak- of breekwerk, het riool nauwkeurig geïnspecteerd om de conditie van de riolering of afvoer te bepalen en eventuele problemen te signaleren. Minuscule gaatjes of een breuk in het riool kunnen op deze manier worden opgespoord, voordat zij stankoverlast of lekkages veroorzaken. Camera inspectie voorbeelden