Sanitair

Sanitair en waterleiding

Douchen, wassen en afwassen vanzelfsprekend? Met goed aangesloten leidingen voor aan- en afvoer van warm en koud water wel. En met een prettig ingerichte badkamer en één of meer toiletten in huis.

Wij zorgen dat u overal in huis over water kunt beschikken; op de juiste plaats en met de juiste waterdruk. Ook als er gelijktijdig meer water gebruikt wordt. En zonder het gevaar van besmetting door Legionella, een bacterie die altijd (onschadelijk) voorkomt in drinkwater maar zich schadelijk snel kan vermeerderen bij onoordeelkundige aanleg van een douche of whirlpool.

Sanitair & Waterleiding

Bij het ontwerp en de uitvoering van uw badkamer en toilet gaan we uit van comfort, uw smaak en het beschikbare budget. De praktijk leert dat er daarmee altijd een passende oplossing is, zowel bij renovatie als voor nieuwe aanleg. Voelt u zich daarom vrij om te informeren naar de mogelijkheden!

Showrooms

Wij werken nauw samen met showrooms van groothandels. U kunt daar bijvoorbeeld terecht voor een compleet nieuwe badkamer of allerlei losse sanitaire producten, zoals baden en douchebakken, badkameraccessoires, designradiatoren, douchecabines en -wanden, stoomcabines, toiletten, urinoirs, bidets, tegels, wastafels en fonteinen.

De showrooms zijn merkonafhankelijk. U kunt er voorbeelden van uw toekomstige badkamer bekijken volgens uw individuele wensen en ideeën. Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel. Daarom bieden zij alleen A-merken aan, weliswaar in verschillende prijsklassen. Zo is er binnen uw budget altijd een stijlvolle oplossing te vinden. Na uw keuze ontvangt u een offerte met adviesprijzen, meestal inclusief tekening. U ontvangt vervolgens van ons een aanbieding van zowel de door u gekozen materialen als het noodzakelijke installatiewerk.

Wilt u één van deze showrooms bezoeken? Maak dan een afspraak. Het is vaak druk en de showroommedewerker wil graag alle tijd voor u nemen. U kunt ons bellen of het contactformulier gebruiken om de afspraak te regelen.