Over Zwanko

Oud en nieuw

Loodgieter Zwanko staat sinds 1982 voor u klaar. Wij voeren het volledige installatiepakket op het gas- en waterinstallatietechniek. Niet alleen gespecialiseerd in één tak, maar volledig allround loodgieterswerk. Onze monteurs voeren uw loodgieterswerk met veel plezier uit. Natuurlijk met de nodige vakkennis. Zij weten alles van de moderne installatietechnieken.

Aan de andere kant is in ons bedrijf nog volop kennis van oude, soms bijna verdwenen, technieken. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor renovatie van traditionele dakdelen en dakdetails van lood, koper, zink en bitumen dakbedekkingen. Bij renovaties werken wij samen met erkende aannemers. We kunnen u door deze samenwerking een bouwgarantie geven. Sinds mei 2016 beschikken wij ook over een afdeling Elektro met de naam Elektro – & Installatiebedrijf Zwanko B.V.

Groepsfoto 35 jarig jubileum Zwanko b.v.

Winkel

Zwanko werkt voor particulieren, bedrijven, instellingen en aannemersbedrijven. Onze nieuwe klanten komen meestal op aanbeveling van bestaande klanten. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe badkamer, centrale verwarming of een nieuw dak? Dan zit u bij ons goed. Wij hebben de kennis om in uw situatie het beste advies te geven. Daarom komen we ook altijd bij u kijken om goed te bepalen wat mogelijk is. Bij de offerte ontvangt u altijd uitgebreide documentatie.

Als doe-het-zelver bent u van harte welkom. In het assortiment van bouwmarkten ontbreken veel specialistische onderdelen. Grote kans dat u deze bij ons wel zult vinden.
Daarom hebben wij een kleine Winkel in ons magazijn aan de Mercuriusstraat37 in Vlaardingen

Petrochemie

Hoe goed we ons werk doen, blijkt wel uit onze werkzaamheden voor de industrie.
De eisen die bijvoorbeeld in de petrochemische industrie worden gesteld zijn heel hoog. Dit vanwege de veiligheid. Wij doen voor diverse fabrieken het groot onderhoud. Daarbij hebben we zelfs constant een medewerker ter plaatse.

Shell Moerdijk

      

Daarnaast doen we voor opdrachtgevers aannemers het installatiewerk in renovatie projecten, en verbouwingen.

Werkzaamheden

Dakbedekking

Zwanko maakt uw nieuwe dak of repareert het oude. We zijn werkzaam in een gebied met veel oude huizen. Daar zijn moderne materialen vaak niet toepasbaar. Soms mogen die niet eens gebruikt worden.
Daarbij komt onze loodgieterachtergrond van pas. Wij beheersen nog de traditionele technieken die nodig zijn om uw dak of goten in oude luister te herstellen.Dakbedekking

Riolering en hemelwaterafvoer

Voor riolering in huis en de aansluiting ervan op het gemeenteriool haalt u met Zwanko een specialist in huis.
De verwerking van kunststoffen heeft voor ons geen geheimen meer.
In het geval dat vervanging door kunststof ongewenst of niet mogelijk is, kunnen wij de oorspronkelijke situatie herstellen.riolering

Sanitair

Wij leveren het complete assortiment van gerenommeerde fabrikanten.
Belangrijk bij totale renovatie van uw badkamer of toilet, of bij vervanging van delen ervan zijn de combinatiemogelijkheden en techniek. Daarom gaan we indien u het wenst met u naar de showroom van de groothandel.
Met in ons achterhoofd de situatie bij u thuis, brengen wij een advies uit waarmee u echt uit de voeten kunt.offerte aanvraag

Verwarming

Ketelvervanging komt vaak voor. In de gestapelde bouw zijn uit bouwkundig oogpunt niet alle ketels zomaar mogelijk tegen aanvaardbare kosten. Daarom plaatsen wij nog regelmatig VR-ketels in plaats van de vaak als enige keuze aangeprezen HR-ketels. Overigens zijn bij beide ketels combinaties met warm water mogelijk.cv ketel

Onderhoud en service

Service is een sleutelwoord binnen ons bedrijf. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat we wanneer u dit wilt samen met u naar een showroom gaan.
U wilt immers weten wat u koopt en u wilt daar het juiste technische advies bij hebben. Ook na de installatie bij u thuis geven wij service.
Mocht u onverhoopt ergens niet helemaal tevreden over zijn, dan lossen we dat samen op.
Service houdt niet alleen in dat we storingen vakkundig oplossen, maar ook dat dit snel gebeurt. Wij streven naar een oplossing binnen 24 uur.

Onderhoud